« Automatizari
 
Termostate de camera
si regulatoare de temperatura: VRT390, VRC410, VRC430, VRC630

Un concept unitar si simplu.

Prin utilizarea automatizarilor Vaillant, atat pentru prepararea apei calde menajere, cat si pentru incalzirea centrala, temperatura agentului termic va fi reglata corespunzator, in functie de necesar. Scopul regulatoarelor de temperatura si al termostatelor de camera este realizarea unui raport optim intre confort si consumul de energie.Conceptul de utilizare si reglare a fost transformat intr-unul unitar si simplificat. Astfel, binecunoscutul panou de comanda al Centralelor murale Vaillant este utilizat acum si la cazanele atmoVIT VK. Aceasta usureaza foarte mult montarea regulatorului si utilizarea termostatelor de camera si a regulatoarelor de temperatura cu senzori exteriori.
Electronica noului cazan poate realiza comanda unui boiler pentru preparare apa calda menajera fara a fi necesara utilizarea unei automatizari suplimentare.
   

Tip echipament

Descriere

VRT 392

Cronotermostat digital de camera cu programare saptamanala cablat sau 392 F cu unde radio.

VRC410

VRC 430

Regulator de temperatura cu senzor exterior pentru comanda unui circuit de radiatoare, a unui circuit de boiler si a unui circuit recirculare apa calda menajera.

VRC 630

Regulator de temperatura cu senzor exterior pentru comanda:

2 centrale cu modulare (cascada) sau un cazan in doua trepte de putere

1 circuit de incalzire fara reglare

2 circuite de incalzire cu reglare

1 circuit boile


Copyright © 2005 Gimex 92. Toate drepturile rezervate
 
Membru eAerConditionat.ro - FIRME AER CONDITIONAT!
TopBIZ - afaceri de top!