« Centrale murale cu tiraj natural sau tiraj fortat
     Calitatea germana a confortului
Renumitul producator german Vaillant, cu o experienta si o traditie de cca. 130 ani, ofera clientilor sai calitatea, fiabilitatea si siguranta materialelor sale. Calitatea procesului de productie, a materialelor componente, activitatea departamentului de cercetare Vaillant sunt cateva din elementele care stau la baza duratei lungi de viata, fiabilitatii si sigurantei in exploatare a centralelor.


     Potrivit pentru orice situatie

Adaptabile la orice tip de locuinta cu cos / fara cos pentru evacuarea gazelor arse, centralele Vaillant AtmoTEC si TurboTEC asigura o caldura placuta si un confort real de apa calda menajera. Variantelor constructive AtmoTEC si TurboTEC pot fi numai pentru incalzire (VU) sau combi (VUW) - incalzire si preparare apa calda menajera.
Datorita dimensiunilor reduse, compacte, aceste Centrale pot fi amplasate cu usurinta in spatii diverse, incadrandu-se perfect in ambientul locuintei noastre.


     Confort real de apa calda
Varianta combi (VUW) furnizeaza apa calda menajera instantaneu, prioritar fata de incalzire, chiar si la presiuni reduse ale apei reci. Datorita senzorului de curgere AquaSensor se asigura o temperatura constanta indiferent de debit - chiar si la un debit minim de 1,5 l/min. Pentru varianta VU, apa calda menajera se asigura prin racordarea la centrala a unui boiler VIH (120, 150 sau 200 litri stocaj).

     Automatizarea - solutii optime
Prin utilizarea automatizarilor Vaillant, atat pentru prepararea apei calde menajere, cat si pentru incalzirea centrala, puterea aparatelor va fi reglata corespunzator, in functie de temperatura exterioara. Scopul regulatoarelor de temperatura si al termostatelor de camera este realizarea unui raport optim intre confort si consumul de energie. Acum aveti posibilitatea sa va programati temperatura din locuinta si in functie de timpul dumneavoastra.

Pro

VUW 240/3-3

VUW 242/3-3


Puterea termica nominala kW

24

24


Domeniul de putere modulata kW

9,1 -24

8,9 - 24


Debit minim de apa calda l/min.

1,5

1,5


Debit nominal apa qalda (Δ T=30 ° K) l/min.

11,5

11,5


Inaltime mm

800

800


Latime mm

440

440


Adancime mm

340

340


Greutate kg

34

42Copyright © 2005 Gimex 92. Toate drepturile rezervate
 
Membru eAerConditionat.ro - FIRME AER CONDITIONAT!
TopBIZ - afaceri de top!